De nieuwe generatie UV-primers van Autocolor

Procestijden en –kosten zijn belangrijke items voor een schadeherstelbedrijf. De nieuwe UV-technologie van NEXA AUTOCOLOR®; UV-Speedprime, helpt het rendement bij het herstellen van kleine schades aanzienlijk verhogen. P110-5001 kan overgespoten worden met alle aflakken van NEXA AUTOCOLOR®. P110-5001 is beschikbaar in een bus en is een aanvulling op de reeds bestaande P110-5000 aerosol. UV-Speedprime is een gebruiksvriendelijk product dat maximale flexibiliteit biedt in het schadeherstel.

UV-technologie kan een aanzienlijke verbetering betekenen voor de efficiëntie en het rendement van een schadeherstelbedrijf omdat het tijd, materiaal en energie spaart. P110-5001 draagt zelfs bij aan het creëren van tevreden klanten, want de klant heeft sneller zijn auto terug en het resultaat is zeer goed.

De levensduur van P110-5001 is onbeperkt. (mits goed opgeslagen) Dit vermindert materiaalafval en verwijderingskosten, waardoor het rendement nog meer stijgt.
De nieuwe UV-Speedprime kan in 1 spuitgang aangebracht worden en hoeft niet uit te dampen. De reparatieplek is na 4 – 5 minuten drogen onder een UV-lamp geschikt om te schuren.

In vergelijking met een traditionele primer, die meerdere lagen nodig heeft én moet uitdampen tussen de lagen, bespaart deze nieuwe primer minimaal 30 minuten cabinetijd.
Het gebruik van de nieuwe UV-Speedprime van Nexa Autocolor kan de productiviteit van het schadeherstelbedrijf aanzienlijk verhogen en de energiekosten verlagen.

Nexa Autocolor legt zich toe op het ontwikkelen van innovatieve producten en schadeherstelprocessen.