Revolutionaire snelle blanke lak

PPG introduceert een revolutionair snelle blanke lak:

  • D8175 Rapid Performance Clearcoat
  • D8305 UHS Hardener
  • D8745 Accelerator Thinner for D8175
  • D8746 High Temp Accelerator Thinner for D8175

Voor PPG is duurzaamheid, naast het bieden van de beste laksystemen en het verhogen van het rendement van het schadeherstelbedrijf, één van de kerndoelen. PPG legt zich er daarom voortdurend op toe te voldoen aan de eisen van de OEM en schadeherstelbedrijven. Dit maakt PPG toonaangevend op het gebied van lakken die een perfecte overeenkomst met de OEM aflakken en gebruiksgemak bieden.

Bij het ontwikkelen van deze nieuwe blanke lak is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologie. Het resultaat is de snelste blanke lak in de markt waarmee aanzienlijk veel energie bespaard wordt, zonder dat dit de kwaliteit negatief beïnvloedt.  De glasheldere blanke lak kan over ENVIROBASE® High Performance en DELTRON® GRS basecoats gespoten worden.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

D8175 is gegarandeerd in 5 minuten op 60°C hard droog. Dit is zelfs sneller dan bij een UV-blanke lak, terwijl er niet geïnvesteerd hoeft te worden in dure apparatuur.

Met een droogtijd van 20 minuten op 40°C kan zelfs nog meer bespaard worden op energiekosten. Daar komt bij dat deze blanke lak in 90 – 120 minuten droogt aan de lucht. Dit is vergelijkbaar met Polyaspartic blanke lakken, maar dan zonder problemen met activeren en de verschillen in droogtijden die veroorzaakt worden door luchtvochtigheid met een geringe kwaliteit als resultaat.
Voor een optimaal resultaat bij elke temperatuur zijn een speciale verharder en twee verdunners ontwikkeld.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

D8175 is geschikt voor ieder type schadeherstel. U heeft dus maar 1 blanke lak nodig voor alle reparaties. De glasheldere blanke lak biedt een ongelooflijk spiegelgladde harde aflak.

De snelheid van de D8175 gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. Met de uitstekende vloeiing en gemakkelijke applicatie kan de spuiter volledig op dit product vertrouwen. De hardheid na het drogen (zelfs al na 5 minuten!) maakt polijsten eenvoudig.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

Met de introductie van deze blanke lak hoeft het schadeherstelbedrijf niet meer te kiezen tussen duurzaamheid & snelheid of kwaliteit & resultaat. De Rapid Performance Clearcoat biedt het allemaal!

Ook geïnteresseerd in deze revolutionaire blanke lak? Neemt u dan contact op met CL Coatings op 0183-699155 of via de contactpagina