CL COATINGS IS OFFICIEEL DEALER VAN SELEMIX®

Door zijn flexibiliteit is SELEMIX® System geschikt voor elk oppervlak en biedt het ook een groot aantal kleurencombinaties en een grote kleurnauwkeurigheid.

SELEMIX® System biedt een breed aanbod van internationale standaardkleuren zoals: RAL, PANTONE, BRITISH STANDARDS en NCS.
Het standaard kleurenaanbod wordt aangevuld met een groot aantal industriekleuren voor o.a. landbouwmachines, oliemaatschappijen en openbare diensten.

Elke kleur wordt voor een optimale kleurnauwkeurigheid speciaal geformuleerd in de drie belangrijkste bindmiddelgroepen; polyurethaan, synthetisch en cellulose.

SELEMIX® System maakt gebruik van een aantal hoogstaande kleurondersteunende tools:
– Uitgebreide kleurenwaaiers
– Selemix® Online Colour

selemix

SELEMIX® System – Hoogwaardige technologie voor elke industriële toepassing

SELEMIX® System bestaat uit veel hoogwaardige sterk geconcentreerde mengkleuren, topcoats en primers en een reeks bindmiddelen. Afhankelijk van de gewenste applicatie & processnelheid, duurzaamheid, afwerking of kosten: met SELEMIX® System stelt u zelf uw meest geschikte systeem samen.

SELEMIX® System is het meest complete pasta-binder mengsysteem in de markt. Het is een zeer flexibel systeem met een goed kleurbereik in verschillende glansgraden en met een uitstekende UV- en coorsiebestendigheid.

SELEMIX® Aqua is de watergedragen variant van SELEMIX® System. Voor bedrijven die het VOS-gehalte drastisch willen of moeten terugdringen, is dit een zeer verantwoord alternatief. Dit systeem helpt u het milieu te sparen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

SELEMIX, hoogwaardige technologie voor elk type applicatie.

SELEMIX® System – Uitgebreid serviceaanbod

Met een uitgebreid servicepakket  ondersteunen wij u bij het behalen van het optimale resultaat. Wij adviseren u over het te gebruiken systeem en applicatiemethode. Hierbij komen we niet met standaard oplossingen, maar gebruiken we ons vakmanschap om het juiste systeem voor u samen te stellen.

Onze service gaat nóg verder. Soms is het goed om een objectieve analyse uit te laten voeren om tot betere resutlaten te komen. Onze technische specialisten kunnen uw bedrijfsprocessen doorlichten. Zij annalyseren de uitkomst en dragen eventuele verbeteringen aan. Desgewenst ondersteunen zij u ook bij het implementeren.

selemix