CL COATINGS IS OFFICIEEL DEALER VAN PPG INDUSTRIES

Wanneer u voor PPG kiest, profiteert u van 75 jaar ervaring in het ontwikkelen van autolakken. Welk product van PPG u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat het voldoet aan de strengste normen inzake glans, duurzaamheid, snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Bovendien leeft u met een PPG-product altijd de wetgeving na.

PPG Industries erkent het belang van samenwerking met erkende distributeurs. Gezamenlijk zorgen wij er voor dat u de juiste producten en service tot uw beschikking hebt.

Dat PPG Industries inderdaad de voorkeursleverancier bij uitstek is voor voertuigproducenten, blijkt uit het feit dat tegenwoordig twee op drie auto’s die wereldwijd gemaakt worden, voorzien zijn van PPG technologie.

Enviro_PPG

Eerste keus

Twee van de drie auto’s die in Europa en Noord-Amerika gefabriceerd worden, bevatten PPG technologie en kennis. Daarom is PPG de eerste keus van fabrikanten en schadeherstelbedrijven.

PPG maakt bij het ontwikkelen van haar producten gebruik van de uitgebreide expertise van autofabrikanten en van de nieuwste technologie.

PPG is altijd bezig met onderzoek naar bestaande en nieuwe producten. Hierdoor waren we in staat om als eerste lakproducent nanotechnologie toe te passen. En we bestendigen onze toonaangevende positie keer op keer door de ontwikkeling van producten zoals CERAMICLEAR®, DP4000 Primer en Internal Repair System.

Het productassortiment van PPG is overzichtelijk en flexibel. De producten leveren altijd een perfectresultaat en bieden het autoschadeherstelbedrijf de mogelijkheid om productiviteit en rendement te optimalilseren.

Van ENVIROBASE® High Performance tot ons uitgebreide assortiment Ultra-High Solid blanke lakken en Direct Gloss; PPG heeft het beste product voor elke situatie en iedere reparatie.

Meer dan lak alleen

PPG is sinds jaar en dag partner van personen- en vrachtwagenproducenten (OEM) als het gaat om de ontwikkeling van inovatieve coatings. Deze nauwe samenwerking heeft ons twee grote voordelen opgeleverd waar u van profiteert:

  • Concurrentievoorsprong doordat we gebruikmaken van technologie die ontwikkeld is voor OEM.
  • Goedkeuring voor onze systemen van alle toonaangevende OEM.

PPG heeft reeds verschillende generaties laksystemen ontwikkeld zoals DELFLEET®.Delfleet bestaat uit een volledig en overzichtelijk assortiment dat speciaal voor commercieel transport is ontwikkeld. Door de toepassing van innovatieve pigment- en grondstoffentechnologie, voldoet Delfleet aan de meest strenge eisen voor glans, kwaliteit en efficiency van deze sector.

Delfleet is gebruiks- en milieuvriendelijk, en voldoet altijd aan de Europese regelgeving.

Wat de eisen ook zijn, Delfleet biedt altijd de beste oplossing voor elk voertuig en elke applicatiemethode en -omstandigheden.

custom-finishes-ppg