CL COATINGS IS OFFICIEEL DEALER  VAN NEXA AUTOCOLOR

Vandaag de dag is het merk NEXA AUTOCOLOR® van PPG Industries één van ’s werelds meest vooraanstaande lakmerken en beschikbaar in minstens 50 landen.

NEXA AUTOCOLOR® geeft haar relaties concurrentievoordeel. Met technologisch hoogstaande oplossingen wordt het rendement van het autoschadeherstelbedrijf verhoogd.

NEXA AUTOCOLOR® bevestigt haar reputatie elke keer weer door het ontwikkelen van technologisch innovatieve producten, uitmuntende kleurkwaliteit en doeltreffende reparatiemethoden.

NEXA AUTOCOLOR® heeft een oplossing voor elke situatie en reparatie, van AQUABASE® Plus tot ons uitgebreide gamma van HS+ blanke lakken en 2K® HS+ Direct Gloss.

Niet voor niets heeft NEXA AUTOCOLOR® een zeer goede naam in de autoschadeherstelmarkt.

transport-2

Commercieel Transport

NEXA AUTOCOLOR® is hét merk voor hoogtechnologische laksystemen die de kwaliteit en de kleur optimaliseren en die gemakkelijk toe te passen zijn op grote oppervlakken en commerciële voertuigen.

Bij het spuiten van voertuigen voor commercieel transport draait alles om snelheid, maar natuurlijk ook om procesbeheersing en kwaliteit.

Alleen een topmerk is in staat om altijd de meest innovatieve systemen en efficiënte processen op het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen.

NEXA AUTOCOLOR® is al meer dan 80 jaar actief in een complexe en steeds veranderende markt. Hierdoor heeft ze een gedegen inzicht verworven in de zeer specialistische markt van commercieel transport.

NEXA AUTOCOLOR®  staat aan de top doordat ze voortdurend aandacht heeft voor de dagelijkse praktijk van haar relaties. Ze biedt niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook procesverbetering en kleurexpertise.