DE NIEUWSTE APPLICATIE VOOR KLEURZOEKEN

DE NIEUWSTE APPLICATIE VOOR KLEURZOEKEN

NEXA AUTOCOLOR® BIEDT RELATIES ‘PAINT IT’ AAN: DE NIEUWSTE APPLICATIE VOOR KLEURZOEKEN

Paint It is een op internet gebaseerde applicatie voor dealers en schadeherstelbedrijven. Met dit hulpmiddel wordt snel en eenvoudig de juiste kleur gevonden. Paint It is al enkele jaren geleden met succes geïntroduceerd in Noord Amerika en is nu wereldwijd beschikbaar. Relaties van Nexa Autocolor hebben nu 24/7 vrije toegang tot de meest actuele kleurinformatie.

In Paint It kan met zoekindicatoren gezocht worden op OEM-fabrikant, gebruik (velgen, bumpers etc.) model en bouwjaar. Ook kan geografisch of op land gezocht worden.

Paint It is geschikt is voor smartphone en tablet en kan overal gebruikt worden waar een internetaansluiting aanwezig is. “We waren heel blij met de wijze waarop Paint It bij de lancering enthousiast in Noord Amerika is ontvangen”, zegt Mary Kimbro, global colour director. “Relaties van Nexa Autocolor zagen meteen de voordelen: Een vrij beschikbare internetapplicatie die het zoeken van kleuren stroomlijnt en vereenvoudigt. Paint It is nu wereldwijd beschikbaar voor de professionele automotive-markt.

Er is geen speciale software of abonnement nodig. Paint It toont digitale afbeeldingen van fabriekskleuren waardoor technici specifieke kleuren snel kunnen vinden. De afbeeldingen en data zijn aan elkaar gelinkt. Dit maakt het zoeken zo eenvoudig en snel. Zodra de kleur is gevonden kan met een wachtwoord het recept binnen gehaald worden op COLORMOBILE®– een app voor smartphone en tablet waarmee razendsnel kleurinformatie opgezocht kan worden.

Het webadres van Paint It is www.nexaautocolorpaintit.com