CL Coatings overgenomen door Altac Holding

Met trots kunnen wij mededelen dat CL Coatings vanaf 1 januari 2020 deel uitmaakt van de Altac Groep, een (h)echt familiebedrijf die meer dan 40 jaar actief is als verfleverancier voor Autoschade, Industrie en de Jachtschilders branche. Met deze stap denken wij een goede keuze te hebben gemaakt voor de toekomst en de continuïteit van CL Coatings te hebben gewaarborgd. Er verandert veel in de markt en een bedrijf als Altac speelt daar slim op in door een compleet pakket aan producten en diensten aan te bieden.

Onder de Altac Holding vallen diverse bedrijven, zoals Altac Coating Group, Equipment Group Holland, YEC en Blokfilters.

Voor u als klant verandert er niets in negatieve zin, omdat de locatie, uw aanspreekpunt en de service hetzelfde blijven. Ook is er nog geen planning gemaakt voor het veranderen van de naam en huisstijl, dus daar houden we u van op de hoogte als het zover is.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze nieuwe ontwikkelingen? Neem gerust contact op met uw contactpersoon bij CL Coatings of met Gerrit Evert Tacoma, directeur van Altac Holding.

Cor Stoop en Louis Kuijpers
CL Coatings B.V.