Bij CL Coatings is elke laag een toplaag!

CL Coatings is uw allround leverancier en betrouwbare partner voor hoogwaardige en duurzame lakken, autolakken en laksystemen voor professioneel gebruik . U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie coatings in iedere denkbare kleur en non-paint materialen van toonaangevende leveranciers.

Zo levert CL Coatings lakken, verf en laksystemen voor carrosserie, commercieel transport, industrie en bouw. Ook protective coatings en legerlakken maken deel uit van ons assortiment.

Advies

Heeft u behoefte aan advies over lakken, verf of coatings? Gespecialiseerde en gekwalificeerde medewerkers van CL Coatings denken graag met u mee over het juiste laksysteem voor uw specifieke ondergrond. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van CL Coatings bent u verzekerd van een professioneel advies dat naadloos aansluit op uw vraag.

Voor advies kunt u contact opnemen met CL Coatings op 0183-699155 of via de contactpagina.

cl coatings advies

Service en levering

Klanten van CL Coatings kunnen altijd rekenen op een uitstekende service en ondersteuning. We streven naar de kortst mogelijke levertijden en stellen alles in het werk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Binnen 24 uur leveren wij de bestelde producten af op uw locatie.

service-3

Kleuren

CL Coatings levert haar producten in de kleur die u wenst. We beschikken over een eigen professionele kleurmakerij waar gekwalificeerde medewerkers voor u de kleur op maat maken. Of u nu een kleine of grote hoeveelheid van een kleur wilt hebben, alles is mogelijk en wordt razendsnel voor u gemaakt. In de gezamenlijke databank van CL Coatings en PPG Industries zitten miljoenen kleuren. Uw kleur zit er dus altijd bij!

Voor advies kunt u contact opnemen met CL Coatings op 0183-699155 of via de contactpagina.

Automotive

Duurzaamheid en milieu

CL Coatings investeert in opleidingen en innovatie. Zo blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van coatings en laksystemen. En zoeken we manieren om de kwaliteit van onze producten steeds verder te vergroten.

Modern, zuinig, milieuvriendelijk met een optimaal rendement. Bovendien zijn onze producten eenvoudig te verwerken of toe te passen.

image005

Partners

CL Coatings werkt intensief samen met verschillende partners zoals lakfabrikant PPG Industries. Daardoor beschikt CL Coatings over een compleet assortiment hoogwaardige producten en diensten. CL Coatings uw partner.

 

ppg-industries

ppg-industries