Industrielakken

Bent u op zoek naar een lak die zwaar belaste industriële objecten beschermt en verfraait? CL Coatings is leverancier van het SELEMIX® system van PPG Industries.

Het SELEMIX® system is een hoogwaardige en veelzijdige industrielak. Deze lak is in een groot aantal verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. Het systeem is geschikt om de meest uiteenlopende ondergronden te beschermen en te verfraaien. U bepaalt zelf de hoeveelheid, kleur en kwaliteit van het systeem. Wilt u glans, mat, structuur, high build of kwastbaar, synthetisch of polyurethaan? Alles is mogelijk met SELEMIX®.

selemix

SELEMIX AQUA – Focus op duurzame kwaliteit

SELEMIX® Aqua is het complete en compacte watergedragen laksysteem van PPG Industies dat aan alle eisen van de industriesector voldoet.

Alle Selemix Aqua producten zijn VOS conform. Het VOS gehalte is drastisch verlaagd en hiermee voldoet Selemix Aqua aan de huidige en toekomstige Europese milieuregelgeving.

Selemix Aqua is geschikt voor luchtdroging en ovendroging. Het is een flexibel en compleet pasta-binder systeem met een goed kleurbereik in verschillende glansgraden en met een uitstekende UV-bestendigheid.

Selemix Aqua is het beste watergedragen systeem voor een perfect eindresultaat. Of het nu gaat om landbouwwerktuigen, containers, meubelen, kantoorinrichting, keukens, trappen of deuren.

Selemix
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Selemix system of advies?  Neemt u dan contact op met CL Coatings 0183-699155 of via de contactpagina