Protective coatings

CL Coatings beschikt over een ruim assortiment coatings om staalconstructies te beschermen die blootstaan aan extreme omstandigheden. Voorbeelden zijn bruggen, booreilanden, windmolens of waterkeringen. Dit soort objecten kunnen zich op elke denkbare locatie bevinden. Dag in, dag uit staan zij bloot aan wind, water, regen , kou of hitte. Met corrosie of andere vormen van slijtage tot gevolg. De coatingssystemen van PPG Protective & Marine Coatings zijn gemaakt om hier weerstand tegen te bieden. De hoogwaardige systemen voldoen aan de zware eisen die worden gesteld. Wereldwijd hebben deze systemen zich ruimschoots bewezen.

Legerlakken

CL Coatings is uw betrouwbare leverancier voor uitstekende legerlak. Deze speciale lak is geschikt voor legeronderdelen en voertuigen. De lak is ook geschikt voor het aanbrengen van camouflage.

Industrielakken

Bent u op zoek naar een lak die zwaar belaste industriële objecten beschermt en verfraait? CL Coatings is leverancier van het Selemix system van PPG Automotive Refinish. Het Selemix system is een hoogwaardige en veelzijdige industrielak. Deze lak is in een groot aantal verschillende kleuren en structuren verkrijgbaar. Het systeem is geschikt om de meest uiteenlopende ondergronden te beschermen en te verfraaien. U bepaalt zelf de hoeveelheid, kleur, kwaliteit en prijs van het systeem. Wilt u glas, mat, structuur, high build of kwastbaar, synthetisch of polyurethaan? Alles is mogelijk met Selemix.

Autoreparatielakken

Bent u op zoek naar autolakken die u eenvoudig en snel kunt verwerken, zuinig zijn in het gebruik en voldoen aan recente milieueisen? Of u nu een groot of klein carrosseriebedrijf heeft, CL Coatings levert het juiste laksysteem voor herstelwerkzaamheden aan auto’s. Het assortiment bestaat uit topmerken van PPG Automotive Refinish. Voorbeelden zijn de lakmerken Nexa Autocolor en PPG die een reeks innovatieve en watergedragen systemen bevatten.

CL Coatings levert u het juiste product voor uw klus. Met een zo groot mogelijk rendement. Samen met onze partners van PPG staan wij voor u klaar om technische ondersteuning, cursussen en service te bieden.

Commercieel transport

Een bedrijfsvoertuig is het visitekaartje van een onderneming, of het nu om een busje, tankwagen of een bulldozer gaat. Deze voertuigen staan vaak bloot aan allerlei invloeden zoals het weer.

CL Coatings levert samen met PPG passende laksystemen voor commercieel transport. De systemen geven niet alleen een prachtig resultaat, maar zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk. PPG Automotive Finish heeft na jaren van onderzoek en investeringen watergedragen high solid systemen ontwikkeld die volledig voldoen aan de strenge milieueisen en de hoge verwachtingen.

U kunt altijd rekenen op het juiste product voor elke klus. Van een volledig nieuwe constructie tot renovatie van uw voertuig. CL Coatings geeft u uitgebreid advies en technische ondersteuning in samenwerking met PPG Automotive Refinish.

Non paint

CL Coatings biedt u alle denkbare non paint artikelen. Alles wat u nodig hebt voor de voorbewerking en het verwerken van onze lakken hebben we op voorraad; afplaktape, persoonlijke beschermingsmiddelen, schuurmaterialen, poetsdoeken, mengbekers en ander klein materiaal. Uw bestelling leveren we binnen 24 uur. Tegen concurrerende prijzen!

Het eindresultaat is sterk afhankelijk van een goede voorbewerking. Het gebruik van de juist non paint artikelen is dan ook zeer belangrijk.